Eindhoven Strijp-S

PCH Parking & Facility Services beheert voor Park Strijp-S Beheer b.v. de verschillende parkeervoorzieningen.

Feiten & cijfers

Algemeen

Strijp-S te Eindhoven is een groot project in ontwikkeling met een oppervlakte van 27 hectare, waarvan 285.000 m2 woonoppervlakte, 3.000 woningen, 90.000 m2 kantooroppervlakte en 30.000 m2 commerciële voorzieningen, vormt dit binnenkort een essentieel onderdeel van de stad Eindhoven waarin wonen, werken, shoppen en uitgaan in een gebied zijn samengebracht. 

 

Uitgebreide info over Strijp-S en een plattegrond van de parkeervoorzieningen vindt u op: http://www.mobility-s.nl/parking-s

 

 

Parkeerlocatie en doelgroep:  
P-Klokgebouw: Abonnementhouders en bezoekers
P-Torenallee: Abonnementhouders en bezoekers
P-Kastanjelaan: Abonnementhouders
P-Glaslaan/Philitenlaan: Abonnementhouders en bezoekers Monk
P-Videolab: Abonnementhouders en bezoekers SWA en SFJ
Straat parkeren:  Mindervalide parkeren en vooraf betaald parkeren middels parkeermeter

                                                 

Regulier tarief bezoekers:

Kort parkeren 24 uur per dag:    € 1,20 per uur
Dagtarief:                                 € 6,00 per dag

 
Regulier tarief bezoekers parkeerstrook SFJ:

Kort parkeren 24 uur per dag:    € 1,20 per uur (max. 2 uur)
          

 

Indien u meer informatie wenst kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen via:

mailto:strijp-s@pch-dienstengroep.nl

Abonnementen

Voor huurders en hun werknemers van het op Strijp-S gelegen bedrijven is er een mogelijkheid om voor een bepaald terrein abonnementen te kopen, volgens onderstaande regeling.

 

Regeling abonnementen (alleen bestemd voor huurders):
De parkeernorm die geldt is 1 pp per 60 m2, met een minimum van 1 pp per huurder. Er kunnen tijdelijk meer abonnementen worden uitgegeven, bij grote parkeerdruk kunnen deze extra abonnementen echter worden opgezegd door verhuurder. Abonnementhouders ontvangen een magneetkaart voor het verkrijgen van toegang bij de slagbomen. Nieuwe aanvragen voor abonnementen dienen uitsluitend te geschieden door het invullen van het digitale aanvraagformulier voor bedrijven of het digitale aanvraag formulier voor bewoners. De afsluitperiode voor een abonnement is 6 maanden, met prolongatiedata op 1 januari en 1 juli.

 

Prijsstelling:

€ 42,00 per maand (ma t/m vrij)

€ 52,00 per maand (ma t/m zo)

Jaarlijks worden de tarieven per 1 januari aangepast.

 

Abonnementen bewoners:

€ 52,00 per maand (ma t/m zo)

Afwaardeerkaarten

Voor de op het Strijp-S gevestigde bedrijven zijn er mogelijkheden om uw klanten tegemoet te komen door afwaardeerkaarten (half jaar geldig na uitgifte) bij PCH te bestellen via het digitale aanvraagformulier afwaardeerkaarten. Hieronder zijn drie mogelijkheden weergegeven om uw klanten te faciliteren, mocht u echter specifieke wensen hebben dan horen wij dit graag, samen met u zoeken we indien mogelijk dan naar een passende oplossing.  

 

LET OP: minimale afname 20 stuks betaalde kaarten, onder de 20 stuks worden € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

 

Mogelijkheid 1, Afwaardeerkaart voor 2 of 3 uur (half jaar geldig na uitgifte):
Deze kaarten kunt u aanschaffen voor respectievelijk € 2,00 en € 2,40. Bij de betaalautomaat dient eerst de getrokken parkeerkaart ingevoerd te worden en vervolgens de afwaardeerkaart. Er zal dan 2 of 3 uur parkeertijd op de werkelijk genoten parkeertijd in mindering gebracht worden. Let op: er kan slechts 1 afwaardeerkaart per betaling worden ingevoerd, de betaalautomaat geeft geen geld retour.

 

Mogelijkheid 2, Uitrijdkaart (onbeperkt geldig):
Deze kaart kunt u aanschaffen voor € 4,00. Deze kaart kan rechtstreeks bij de slagboom aan de uitgang worden ingevoerd. Met deze uitrijdkaart kunt u dus 1 kalenderdag gratis parkeren en hoeft u niet langs de betaalautomaat.


Mogelijkheid 3, Afwaardeerkaart 33% (half jaar geldig na uitgifte):
Deze kaart kunt u gratis aanvragen. Bij de betaalautomaat dient eerst de getrokken parkeerkaart ingevoerd te worden en vervolgens de afwaardeerkaart. Er zal dan 33% korting verleend worden op het te betalen bedrag, deze kaart is speciaal bedoeld voor bedrijven die grote groepen faciliteren.

Meer weten over dit project?

Contact strijp-s@pch-dienstengroep.nl »

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.